Παρουσίαση της Travel Food People

Πόσο έχει αλλάξει ο ταξιδιώτης με την έλευση της τεχνολογίας & πώς μπορώ να ξεχωρίσω στα μάτια του;

Είναι δεδομένο ότι η πληροφορία για οτιδήποτε σχετίζεται με το ταξίδι ενός ταξιδιώτη βρίσκεται online. Σύμφωνα με την Travel Food People για κάθε προορισμό υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες, χιλιάδες αξιολογήσεις και πολλές πλατφόρμες που μπορούν να τον ενημερώσουν σχετικά. Αποτέλεσμα; Ένας ταξιδιώτης καταναλώνει περισσότερες από 10 ώρες για να τις αξιολογήσει πριν από κάθε εξόρμηση.

Μάλιστα, το 40% αυτών δηλώνουν πως θα πλήρωναν περισσότερο ένα ταξίδι για να αποφύγουν το κομμάτι της έρευνας. Και εδώ οι ξενοδόχοι έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν προβαλοντας – όχι μόνο – την επιχείρηση τους, αλλά και τον προορισμό!

Ο Δημήτρης Κόσσυφας, Co-founder της Travel Food People, στο πλαίσιο του Innovation Bites του CapsuleT, σάς βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίσετε στα μάτια του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Ομιλητής: Δημήτρης Κόσσυφας, Travel Food People

18/04/2022

[tek_button button_text=”ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.capsuletaccelerator.gr%2Finnovation-bites-videos%2F|title:Innovation%20Bites%20%7C%20Videos” button_width=”200″ button_extra_class=”port-prev tt_button video_back”]