Παρουσίαση της Vivestia

Η εποχή του VR έφτασε στην ξενοδοχία!

Ίσως έχετε ακούσει κι εσείς τον όρο VR, αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι είναι και πώς μπορεί να βοηθήσει εσάς και το κατάλυμά σας.

Όντας ιδιοκτήτες προσπαθείτε να παρουσιάσετε το κατάλυμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλές φόρες, όμως, προκειμένου να περιορίσετε τις όποιες ατέλειες του καταλύματος ή ακόμα και να μεγαλώσετε τους χώρους στο μάτι, προχωράτε σε χρήση φωτορεαλιστικών τεχνικών, ακόμα και χρήση ευρυγώνιου φακού.

Τι γίνεται όμως όταν ο πελάτης γυρνάει το κλειδί στο πραγματικό κατάλυμα και παρατηρεί διαφορές; Πλέον, οι πελάτες βρίσκουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο μη επαρκή για να κάνουν την ιδανική online επιλογή. Πλέον, κοιτάμε μπροστά, στην εποχή του VR, που είναι το νέο κομμάτι στην προβολή καταλυμάτων.

Τι είναι όμως το VR? To VR Tour αποτελεί μια Εικονική Διαδραστική Περιήγηση ενός υπαρκτού χώρου που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βιώσουν μια εμπειρία θέασης μέσα από την προσωπική τους συσκευή.

Στο πλαίσιο των Innovation Bites του CapsuleT ο Γιώργος Κονταξής, Co-Founder της Vivestiabooking & metasearch engine, σάς εξηγεί το πώς μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε το μοντέλο VR του καταλύματός σας, αλλά σας δείχνει και τον τρόπο για να προβάλετε το μοντέλο σας στη μοναδική 100% VR πλατφόρμα προβολής και εκμίσθωσης πολυτελών καταλυμάτων, είτε είστε ιδιοκτήτης βίλλας, είτε ξενοδοχειακής μονάδας, Yacht, μουσείου ή άλλων τουριστικών καταλυμάτων.

Ομιλητής: Γιώργος Κονταξής, Vivestia

06/04/2022

[tek_button button_text=”ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.capsuletaccelerator.gr%2Finnovation-bites-videos%2F” button_width=”200″ button_extra_class=”port-prev tt_button video_back”]