Παρουσίαση της Unlimited Adrenaline

Αξιοποιώντας σωστά την τάση προς τον εναλλακτικό τουρισμό

Όποιος δραστηριοποιείται με κάποιον τρόπο στον τομέα του τουρισμού, πιθανόν τα τελευταία χρόνια να έχει παρατηρήσει μία συνεχώς αυξανόμενη τάση από τους ταξιδιώτες για αναζήτηση δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού.

Για αρχή τι είναι ο εναλλακτικός τουρισμός και ποια τα οφέλη του;

Την απάντηση δίνει η Unlimited Adrenaline.

Ο Εναλλακτικός τουρισμός είναι μια σχετικά νέα φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και χαρακτηρίζεται από την επιθυμία των ταξιδιωτών να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα και το περιβάλλον.

Περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες τουρισμού, όπως για παράδειγμα, τον υπαίθριο τουρισμό, τον οικοτουρισμό, τον θαλάσσιο τουρισμό, τον τουρισμό περιπέτειας, και πολλές άλλες μορφές που αναπτύσσονται συνεχώς.

Ο Κωνσταντίνος Τζώρτζης, Founder & CEO της Unlimited Adrenaline, στο πλαίσιο της σειράς “Innovation Bites” του CapsuleT, εξηγεί πώς μπορεί ένα ξενοδοχείο ή ένα τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα να επωφεληθεί από την τάση για αναζήτηση δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού.

Ομιλητής: Κωνσταντίνος Τζώρτζης, Unlimited Adrenaline

15/04/2022

[tek_button button_text=”ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.capsuletaccelerator.gr%2Finnovation-bites-videos%2F|title:Innovation%20Bites%20%7C%20Videos” button_width=”200″]