Παρουσίαση της Travelmyth

Πώς μπορούν να βρουν οι “ψαγμένοι ταξιδιώτες” το ξενοδοχείο σας;

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες που αναζητούν μόνοι τους ξενοδοχεία online χρησιμοποιούν όλο και πιο σύνθετα φίλτρα για να βρουν το ιδανικό για εκείνους ξενοδοχείο. Το δικό σας ξενοδοχείο, θα το βρουν;

Πολλοί ταξιδιώτες έχουν ήδη κάνει δεκάδες ή και εκατοντάδες κρατήσεις ξενοδοχείων online μόνοι τους και πλέον είναι ιδιαίτερα έμπειροι στο να βρίσκουν ξενοδοχεία, σύμφωνα με την Travelmyth.

Οι online travel agents και τα meta-search engines έχουν καταλάβει τις ανάγκες των χρηστών τους και προσθέτουν συνεχώς καινούρια φίλτρα για να τους βοηθήσουν στις αναζητήσεις τους. Τέτοια φίλτρα είναι και οι θεματικές κατηγορίες.

Ο Στέφανος Βασδέκης, Co-Founder της Travelmyth δίνει απαντήσεις και χρήσιμες κατευθύνσεις, στο πλαίσιο της σειράς “Innovation Bites” του CapsuleT.

Ομιλητής: Στέφανος Βασδέκης, Travelmyth

20/04/2022

[tek_button button_text=”ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.capsuletaccelerator.gr%2Finnovation-bites-videos%2F|title:Innovation%20Bites%20%7C%20Videos” button_width=”200″ button_extra_class=”port-prev tt_button video_back”]