Συνέδριο για τον Επώνυμο Ελληνικό Οίνο 8-9-10 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει συνάψει το ΞΕΕ με την ΕΔΟΑΟ ( Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου), η ΕΔΟΑΟ σας προσκαλεί  σε  διήμερο συνέδριο για τον επώνυμο ελληνικό οίνο, το οποίο διοργανώνει στις   8, 9 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο THE ΜΕΤ στο πλαίσιο του προγράμματος εσωτερικής αγοράς για τους οίνους ΠΟΠ και ΠΓΕ και τη λελογισμένη κατανάλωση οίνων. Η διαμόρφωση της ατζέντας του συνεδρίου έχει διαμορφωθεί   κατάλληλα, ώστε η πρώτη μέρα, να προσελκύσει κυρίως καταναλωτές και επαγγελματίες HORECA,  ενώ η δεύτερη  μέρα τον κλάδο αφού θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα για το κρασί και τον Οινοτουρισμό με την ανάδειξη κρίσιμων πτυχών της αγοράς οίνου,  όπως ενημέρωση για τις εξελίξεις της νέας ΚΑΠ, μάρκετινγκ, εκπαίδευση και πολιτισμός, Οινοτουρισμός, την αγορά της Γερμανίας κ.α), που απασχολούν εξακολουθητικά τον κλάδο.

Προσδοκούμε στην παρουσία σας στο συνέδριο, που κατά το μεγαλύτερο μέρος του είναι δομημένο με τρόπο που ευνοεί τον διάλογο και διευκολύνει την εξαγωγή συμπερασμάτων και προτάσεων.

 

 Σημειώνεται επίσης, ότι την επομένη μέρα  του συνεδρίου (10/6) έχει προγραμματιστεί οινοτουριστική επίσκεψη στη Νάουσα. 

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο παρακαλούμε όπως  δηλώσετε  συμμετοχή εδώ καθώς και στο email: klairy-edoao@otenet.gr. Η συμμετοχή είναι ονομαστική και αυστηρώς προσωπική. Στην ίδια φόρμα συμμετοχής και στο ίδιο email παρακαλούμε να μας δηλώσετε αν θα παρευρεθείτε  την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου καθώς και στην εκδρομή της 10ης Ιουνίου και  αν θα χρησιμοποιήσετε  το πούλμαν που παρέχουμε ή θα έρθετε με δικό σας μέσο

Μετά τη δήλωση συμμετοχής θα λάβετε  email επιβεβαίωσης για την συμμέτοχή σας στο συνέδριο.

Σεβαστουπόλεως 89

11526 Αθήνα

Τηλ: 210 3226057

Φαξ:  2103226050

www.winesofgreece.org

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ