Σουλούνιας Σακελλάριος

Γεννημένος στην Ρόδο το 1958, με οικογενειακή παράδοση στα Ξενοδοχεία.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία αποκτώντας BSC και στη συνέχεια Master Degree in Tourism and Economics.

Επιστρέφοντας εργάστηκε στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση COLOSSOS BEACH το πρώτο ξενοδοχείο που κτίστηκε στο Φαληράκι – Καλλιθέα της Ρόδου.

Το 1995 προέβη στην ανακατασκευή του ξενοδοχείου Rodos Park Suites and Spa το πρώτο boutique ξενοδοχείο υπερπολυτελείας στο νησί της Ρόδου, δυναμικότητας 75 δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε μοναδικό σημείο στην πόλη εντάσσοντας το στην αλυσίδα των SMALL LUXURY HOTELS OF THE WORLD. Χρημάτισε για μια θητεία μέλος του International Board of Directors της αλυσίδας.

Το 2017, υπό την πλήρη εποπτεία και συντονισμό του, πραγματοποιήθηκε η πλήρης ανακατασκευή του ξενοδοχείου AMADA COLOSSOS RESORT στην Καλλιθέα της Ρόδου. Το ξενοδοχείο δυναμικότητας 700 δωματίων μετατράπηκε σε ένα ολοκληρωμένο resort πολυτελείας με πολλές καινοτομίες για τη σύγχρονη φιλοξενία.

Για 35 χρόνια ο Άρης Σουλούνιας και οι συνεργάτες του συνεχίζουν με την ίδια δυναμική να προσφέρουν υπηρεσίες πέρα από τις προσδοκίες συνεισφέροντας στην ανάδειξη και τη διαφοροποίηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

Παράλληλα δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της εστίασης με ανεξάρτητες μονάδες, σε συνεργασία με δυνατά brands του χώρου.

Είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marketing Greece και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΑΝΕΤ.

Στο παρελθόν, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ. ειδικός εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, αρμόδιος για τα κεντρικά Όργανα του Ξενοδοχειακού Κλάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. καθώς και Α΄ Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.