Πολίτης Γεώργιος

Μέλος Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε.
Δ/νση κατοικίας: Λ. Αιδηψού Ευβοίας Φιλελλήνων 7
Κινητό:6944573961
E-mail:info@thalasahotel.gr
Γεννήθηκε στη Λευκάδα

1981: Απόφοιτος του δημοσίου δικαίου και πολιτικών επιστήμων της νομικής σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών.
1986: Απόφοιτος του νομικού τμήματος της νομικής σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Το 1983 εγγράφεται για σπουδές στο dea ειδικότητας δημόσιο δίκαιο 3ου κύκλου στο κέντρο νομικών σπουδών του sceaux στο πανεπιστήμιο Παρίσι-sud.
Το 1996 εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος των ξενοδόχων Λ. Αιδηψού όπου επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι και το 2012 οπότε και παραιτείται 6 μήνες μετά την επανεκλογή του.
Το 2003 εκλέγεται στο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής ως Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια ως σύμβουλος. Τελευταία εκλογή το 2009.
Το 2004 εκλέγεται Γενικός Γραμματέας της Πανευβοικής Ομοσπονδίας Εκπολιτιστικών Εξωραϊστικών μορφωτικών Συλλόγων Εύβοιας την οποία υπηρετεί για αρκετά χρόνια.
Το 1994 ιδρύει και διοργανώνει το το διεθνές φεστιβάλ Αιδηψού του οποίου παραμένει πρόεδρος και διοργανωτής για 9 συνεχόμενα χρόνια.
Το 1996 εκλέγεται για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.
Το 2001 εκλέγεται από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αιδηψού διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού και ανάπτυξης.
– Υπήρξε μέλος της νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής της Εύβοιας για πολλά χρόνια.
– Ασχολείται με τον τουρισμό και την εκμετάλλευση ξενοδοχείων από το 1977 έτος ίδρυσης της πρώτης Ο.Ε. εκμετάλλευσης ξενοδοχείων και σήμερα είναι ιδιοκτήτης Α.Ε. που εκμεταλλεύεται τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία ‘Θάλασσα’ και ‘Αγάπη’ στα Λουτρά Αιδηψού.