Μουσαμάς Απόστολος

Έτος γεννήσεως το 1976. Απόφοιτος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Cornell University School of Hotel Administration (Bachelor of Science, 1994-1998), ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο όσον αφορά τη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Από το 2014 είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος εκπροσωπώντας τα ξενοδοχεία 5* της Στερεάς Ελλάδος. ενώ το 2017 επανεξελέγη για 2η συνεχόμενη θητεία. Το 2003 εκλέχθηκε για πρώτη φορά ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΞΑΑ και από το 2009 εκλέγεται ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής & Αργοσαρωνικού. Είναι επίσης μέλος του ΣΕΤΕ.

Την επαγγελματική του σταδιοδρομία την ξεκίνησε στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΥΣΑΜΑ ΑΞΕ, την οποία είχε ιδρύσει ο πατέρας του, Αντώνιος Μουσαμάς. Μετά την επιστροφή του από την Αμερική εργάστηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου όπως η Υποδοχή, το Banquet και οι Πωλήσεις προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες με προοπτική να διοικήσει με αποτελεσματικότητα τα ξενοδοχεία του ομίλου.
Είναι βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος από το 2006 της παραπάνω ξενοδοχειακής εταιρείας η οποία έχει στο ενεργητικό της και εκμεταλλεύεται τα ξενοδοχεία Crowne Plaza Athens City Centre – 5* & Holiday Inn Athens Attica Ave, Airport West – 4*, που ανήκουν στον όμιλο της Intercontinental Hotels Group καθώς και το Holiday Suites Arnis Street– 4*.
Επί των ημερών της διοικήσεώς του, κάνοντας συνετή διαχείριση, η εταιρεία πραγματοποίησε σημαντική πρόοδο παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα. Τα δύο σημαντικότερα επιτεύγματά του είναι, αρχικά, η πλήρης ανακατασκευή του ξενοδοχείου Holiday Inn στη οδό Μιχαλακοπούλου και η εισαγωγή του brand name Crowne Plaza για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 2008 και έπειτα η πλήρης ανακατασκευή και ο εκμοντερνισμός του Holiday Suites Arnis Street το 2017.
Βραβεία και αναγνωρίσεις τα οποία έχει λάβει ο όμιλος:
Από τον όμιλο Intercontinental Hotels Group: Quality Excellence Award για το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre καθώς και το IHG Torchbearer award (3 φορές)
Trip Advisor: Certificate of Excellence (3 φορές)
Hotels.com: Βραβείο 2017 «Οι πελάτες το αγαπούν» για το Crowne Plaza Athens City Centre, με βάση αυθεντικά σχόλια και εμπειρίες πελατών
EuroCert: Βραβείο Χρυσή Κουζίνα – Golden Kitchen Award (Crowne Plaza Athens City Centre – Holiday Inn Athens Attica Avenue, Airport West