Εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξ.E.E. (15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. πλησιάζουν και η ημερομηνία άσκησης του εκλογικού σας δικαιώματος έχει οριστεί η 15η & 16η Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως γνωρίζετε ήδη οι εκλογές για λόγους ευκολίας, απλοποίησης και λιγότερων γραφειοκρατικών διαδικασιών θα διεξαχθούν  ηλεκτρονικά, γεγονός που διευκολύνει πάρα πολύ την συμμετοχή σας και ελαχιστοποιεί την ενασχόληση σας με τη διαδικασία των εκλογών.

Σας καλούμε,  αν δεν το έχετε πράξει ακόμα, να εγγραφείτε στον εκλογικό κατάλογο μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2021, συμπληρώνοντας ή επικαιροποιώντας τα προσωπικά στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης ( email και κινητό τηλέφωνο)  μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΞΕΕ (services.grhotels.gr). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι να έχετε καταβάλει ή ρυθμίσει  τις μέχρι 31.12.2020 εισφορές σας προς το ΞΕΕ το αργότερο μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Έχοντας  εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους του ΞΕΕ, θα λάβετε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 στο email σας και στο κινητό σας, εφόσον το  έχετε δηλώσει, το «μοναδικό» link της ψηφιακής κάλπης  μέσω του οποίου θα ψηφίσετε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή σας στις εκλογές  ενδυναμώνει  το θεσμικό ρόλο του ΞΕΕ στη διεκδίκηση των συλλογικών αιτημάτων του κλάδου ειδικά  σ’ αυτή την εξαιρετικά δυσχερή περίοδο που διανύουμε λόγω των βαρύτατων συνεπειών της πανδημίας.

Οι υπηρεσίες του Ξ.Ε.Ε. είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε τυχόν ερωτήματα ή δυσκολίες στην εφαρμογή.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αλέξανδρος βασιλικός

Πρόεδρος Ξ.Ε.Ε.