Ιστολόγιο
Eκδήλωση – Forum για τις “Επιπτώσεις του Sharing Economy στο ελληνικό τουριστικό προϊόν”

 

Στις 25/11/2014 διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού),  εκδήλωση – Forum για τις “Επιπτώσεις του Sharing Economy στο ελληνικό τουριστικό προϊόν”.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται στα πλαίσια της αντίστοιχης μελέτης του  Ξ.Ε.Ε. για το πρόβλημα και τις επιπτώσεις στον τουρισμό των ιδιωτικώς ενοικιαζομένων καταλυμάτων (κατοικίες, βίλλες, διαμερίσματα κλπ)  και  άλλων προσφερομένων υπηρεσιών (ΤΑΧΙ “uber”, κλπ) .

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος είναι ο πρώτος φορέας, πανευρωπαϊκά, που εξετάζει το σημαντικό για τα ελληνικά τουριστικά καταλύματα πρόβλημα και  μέσα από τη μελέτη θα επιδιώξει να απαντήσει σε αυτή τη δραστηριότητα που η γιγάντωσή της τα τελευταία χρόνια δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες σε όλους μας. Η εν λόγω εκδήλωση  διοργανώνεται  στα πλαίσια της προαναφερθείσας μελέτης.

Στο Forum θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι ξενοδοχειακών οργανώσεων,  επιχειρήσεων του sharing economy και εκπρόσωποι τουριστικών φορέων ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να αναδειχθούν οι απόψεις και θέσεις και των δύο πλευρών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη,  η οποία και θα αναφερθεί στις θέσεις του Υπουργείου στο συγκεκριμένο θέμα.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για αυτή την καταχώρηση.
Χάρτης Κόμβου  | Επικοινωνία | Πληροφορίες | Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Copyright 2008 - 2009 Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος